1. Turnerings debut i voksen rækken

Exellence Dance Cup – Romania

Jeg har fundet mig en ny dansepartner . Ham kan i lure af på vores facebookside 😉

Vi er lige gamle, begge årgang 2001. Andrei er 10-danser, som mig, han bor i Rumænien og vi fly-pendler frem og tilbage indtil sommerferien, hvor han afslutter gymnasiet og kan flytte her til Danmark.

Lørdag den 7. marts 2020 har vi danset vores første turnering i hans hjemland. Jeg var i landet i forvejen for at træne, så vi besluttede, at snuppe den turnering og se, hvordan vores dans så ud på dansegulvet.

Vores debut var godkendt og sluttede med en Bronze medalje i Latin og en 5. plads i standard…, og nu tilbage til træningslokalet, hver for sig… da desværre landets grænser er lukket pga. Corona viruset.

En ekstra tak skal lyde til alle mine sponsorer, som viser mig den uanede mængde af tillid og fortsat er med i vores stærke sponsor team. I gør en kæmpe forskel, det skal i vide. Uden jer var alt ubeskrivelig svært. TUSIND TAK for alt <3