Finaleplads i Debrecen HU

Tre internationale turneringer i Debrecen / HU 

Det er ikke ligefrem mad vi manglede i Ungarn. En giga snitzel ovenpå de himmelske promfritter, det kan man danse godt på og vi klager heller ikke over resultaterne 😉

I vores egen række har vi danset os helt til Standard finalen, hvor vi sluttede på en 5. plads og i Latin afdelingen sluttede vi på en 7. plads, lige under linien med kun 3 markeringer fra finalen.  Begge turneringer var afholdt om søndagen, lige efterfulgt af hinanden. God træning uden tid til dovsnskab 🙂

Om lørdagen har vi også prøvet kræfterne i Voksen Standard rækken. Vi ville smage lidt til denne række, som vi snart bliver en del af, da Tudor er fyldt 18 år og det gør, at vi skal rykke op i voksenrækken ved årskiftet.

Vores første runde i denne række gik jo fantastisk, vi undgik helt omdansen og direkte videre til næste runde. Dagen for os sluttede midt i feltet på en 26. plads uf af 51 par.

Hjemrejsen var så noget mere hektisk. Først et par længere forsinkelser, så helt aflyste afgange. Vi sov i Ungarn endnu en nat, men langt om længe kom vi hjem til Viborg tirsdag eftermiddag.

De næste par dage fuld skrue i træningshallen, da vi har fået en rejse i gave, som er næste lørdag i Paris. Den overvejer vi at tage som en opvarmning til den kommende DM 10-dans og EM Standard, begge i starten af juni efterfulgt af hinanden.

Følg os på Facebook 

TUSIND tak til alle vores sponsorer, som støtter os på alle måder, i er uundværlige hver og en