DR1 – TV Dokumentar

DR1 Talentet – Hele familiens kamp

Nu kan vi ikke udskyde det længere, da optakten til denne nye dokumentar, som vi er en del af, er begyndt at køre på DR1 i disse dage.

Vi ved slet ikke, om vi er klar til at komme på skærmen, men med jer på sidelinien, kan det kun blive en oplevelse for livet 🙂

Tusind tak til de involverede fra Sportsdansens side, som har været med til at udpege os til at være talentfulde nok til dette program.

Det har været en fantastisk oplevelse, at have DR´s dygtigste fotografer, journalister og TV hold med så tæt på os. De har fulgt os i tykt og tyndt meget professionelt, igennem et helt år,  for at lave denne ærlige og flotte dokumentar til jer, som måske ikke helt kender til bagsiden af de medaljer, som vi igennem årenen har vundet eller slet ikke er kommet i nærheden af.

Vi håber, at når vi ruller på jeres skærm, vil i alle tage godt imod os. I skal vide, at det har været grænseoverskridende, at åbne os for et helt land, men vi har forsøgt at beholde begge vores ben på jorden og give jer, der sidder i stuerne og ser med, et stykke af os selv.

I er altid velkommen til fortsat at kommentere opslagene på vores facebook undervejs.  Tak for jeres støtte og tak, fordi i er her for os.

En ekstra TAK skal lyde til vores 14 sponsorer, som igennem vores 4 års partnerskab har stået urokkeligt ved vores side  

 Spar Nord Viborg
 Bressai.dk
 Max Factor 
 Lalafarjan – Der Tanzsport-Ausstatter Nr. 1 
 Maxim Sports Nutrition
 Attitude by Trontveit / Trontveit
 Syddansk Sandblæsning og Facaderenovering
 Clinique Esthetique v/Tenna Villefrance
 DanceCos Tanning Company
 Mentaltræneren – Peter Holst
 Sportigan Viborg
 Klinik for fodterapi Viborg
 Ingelis Oerum

 Infusion.In

Støt vores sponsorer, de støtter os ♥