EM 10 dans & Austrian Open 2017

Lidt hektisk, men vi hænger i

Når alting arrangeres oven i hinanden, så kræver det planlægning og en ekstra gear.

Vi kører i et alt for højt gear dette efterår. Trygt med nogle meget støttende forældre og rigtig gode sponsorer, som levere alt til tiden, så vi ikke magler noget ♥

Forrige lørdag kunne vi desværre ikke deltage i DM Latin, da den blev afholdt samme weekend, hvor vi skulle danse EM 10-dans i Polen.

Da vi kom hjem fra Polen, rejste vi videre, faktisk dagen efter, til Østrig for at danse Austrian Open 2017. Vi kom hjem tirsdag morgen og allerede igang med at gøre klar til weekendens DM. Ikke 1 DM, men 2 hårde DM-er, som er efterfulgt af en elitesamling mandag på Sjælland. Vi vil ikke nævne næste weekends programmer, da den ser heller ikke bedre ud 😉 Sådan har det været siden august. Og ingen piver her, vi konstatere det bare ;-).

Vi elsker at danse, vi elsker at rejse, vi elsker at være på, men vores kroppe nå ikke at restituere undervejs, det er en kendsgerning. Alt er bare arrangeret oveni hinanden både herhjemme og derude, hvor foråret var næsten for kedelig og uden turneringer.

Men vi har jordens mest støttende følgere ♥ og vi er ubeskrivelig glade for jeres opbakning derude. I skriver til os og hepper på os, HVER GANG i lægger noget op på vores facebook – og det gør en verden til forskel. Tusind tak for det.

Læs avisartiklen om vores EM 10-dans i Polen og Austrian Open 2017 i Wien 🙂

Tusind tak til vores stabile sponsorer for jeres støtte ♥ Ekstra tak til Bressai teamet for den ekstrem flotte outfit, som vi fik til disse turneringer.

Støt vores sponsorer, de støtter os ♥

Foto : Marius Mutin