German Open 2016

Nude_Dansekjole_ude_LILLE

German Open 2016

8 fantastiske dage sammen, med masser af dans og inspiration for de næste mange mdr.

Tirsdag dansede vi ” WDSF Youth Latin”, hvor der var 201 par i puljen,  vi endte som 37. / resultatliste her : http://goc-stuttgart.de/fileadmin/ergebnisse/2016/ERG_YOL.HTM 
 
Onsdag stillede vi op i ” WDSF Youth Standard”, hvor der var 143 par i puljen Vi  sluttede på en flot kvartfinale plads nr 24, på den helt rigtige side af skille linien og det har givet os oplevelsen i at danse alle 5 Standard danse til live Orchestra musik / resultatliste her http://goc-stuttgart.de/fileadmin/ergebnisse/2016/ERG_YOS.HTM
 
Fredag dansede vi til “Team Match 2016”, hvor 6 lande har deltaget med hver deres 4 bedste par. Der blev lavet et show, Danmarks hold´s koreograf var den århusiansk Rene Brix. Her vinder Danmark 2. pladsen. 
 
Lørdag lægger vi ud med ugens hårdeste konkurrence, nemlig konkurrence i 10-dans. Her dyster vi mod 85 par og slutter på en kvartfinale plads som nr 22.
 
Deltagelse i “German Open 2016”  har været en af de bedste danse oplevelser for os til dato, alene om at nå helt til og op over kvartfinale linien og være blandt de yngste danske par nogensinde, er jo en sejre i sig selv. Så et guld behøver ikke at være guld, for at give følelsen af det.

Tusind tak til vores stabile sponsorer for jeres støtte ♥ Ekstra tak til Bressai teamet for den ekstrem flotte standard kjole, som vi fik til denne turnering.

Støt vores sponsorer, de støtter os ♥