German Open Stuttgart

Tre internationale turneringer og en Team Match i Tyskland 

Fra søndag til søndag, en hel uge til German Open i Stuttgart, den mest prestigefyldte turneringer med virkelig mange deltagere fra hele verden 🙂 Det skal opleves, det er intens, inspirerende, godt med modstand og her skal man binde bukserne op, hvis man vil være med, da niveauet er virkelig høj.

…og i år gjorde vi det. En finale plads og en semifinale plads, sådan.

Ingen skader op til, super forberedelse og trods varmen i hallen har vi formået at holde en god og høj energiniveau og væskeballancen i top. Vi har danset 3 heldags turneringer og en Team Match.

Tirsdag, midt i vores Standard Semifinale, rullede den sidste del af TV dokumentaret Talentet- Hele familiens kamp. Vi dansede vores bedste og sluttede på en meget tilfredstillende 12. plads ud af 144 par.

Hele onsdagen gik med Ynglinge Latin, hvor der deltog 174 par. Her faldt vi fra liiige før top 48. Lidt øv, da vi følte, vi sagtens kunne have været med lidt endnu, men sådan er det nogen gange 😉

Torsdag dansede vi venskabs kampen Team Match og leverede en flot show koreograferet af René Brix fra BeatFabrikken.

Fredag var ren restitutionsdag og Lørdag dansede vi 10-dans, den hårdeste disciplin indenfor sportsdansen. Her havde vi en stjerne fra sidste års turnering, så vi havde en lille fordel og sparede første runden væk. Her dystede 69 par mod hinanden.

Sidste runden var danset sent på natten og når den finale var danset færdig, så var vi også bare færdige, helt færdige 😉 Men muligheden for at være med der, hvor det var sjovt, en finale til GOC, var jo en fantastisk oplevelse. Det giver lidt sus i maven og det trængte vi til.

Søndag morgen pakkede vi vores lille Nissemanbil, som trods den lille størelse kunne virkelig rumme rigtig meget. Alt vores grej fylde op til randen, så vi lige kunne ligge ind under alt det :D, men hjem, det kom vi efter 14 timers kørsel. Og hvert et minut var det værd. Derhjemme ventede mormor med hendes dejlige gryder og nissemad, som vi elsker både sommer og vinter 🙂

Tusind tak til alle jer søde mennesker, som støtter os og skriver til os på vores facebook. Vi værdsætter hvert besked og støtte. TAK 

TUSIND tak til alle vores sponsorer også, som støtter os på alle måder, i er uundværlige hver og en

Følg os på Facebook