Make-up med Max Factor

Kender i det, at åbne beauty boksen og finde en masse diverse produkter fra lige så mange producenter der i ? Ting som ikke rigtig virker, men man har dem, da måske…

Hos mig er det slut nu.

Jeg elsker at lægge make-up og siden vi kom under Max Factors vinger sidste sommer, har jeg virkelig udforsket deres make-up mulighedder til turnering og til hverdag.  Produkterne arbejder rigtig godt sammen, lag på lag og mikset sammen indbyrdes. Og jeg mikser og leger med det hele, da nogen gange vil jeg have en varmere make-up og andre gange en mere gennemsigtig. En ny døre har åbnet sig for mig og jeg kan slet ikke forstå, hvad jeg brugte alt det produkt roderi i min egen beautyboks, som jeg slæbte afsted hvergang vi skulle turnere.

Man kan faktisk nøjes med så lidt som en Primer, en lækker LongLasting  Foundtation, en bronzer, liner til bryn og øjne, en god mascara, en god læbestift og lidt øjenskygge i div. farver.

Under en hård turnering behøver jeg sådan set kun at justere en lille smule og friske læberne op, da produkterne holder så godt.

Max Factor har virkelig de lækreste produkter, også absolut super velegnet til os sportsdansere.

I aftes lavede jeg min make-up til vores lokale lille opvisning på dansecaféen. Du kan se resultatet under  make-up knappen.
Du kan finde mappen under menuen Foto Albums  eller igennem dette direkte link HER

Vil så sige, at jeg har lagt min egen make-up siden jeg var 12 år og nu er jeg 14, så jeg er ingen ekspert, men uden tvivl en entusiast 🙂

Elsker du glamour og søger inspiration, kan du abonnerer på Max Factor Danmark´s youtube side.

Støt vores sponsorer, de støtter os ♥